TEL. MOBIL-  0754.324.766

 E-MAIL       - termopanesuceava@yahoo.com
obloane-aluminiu_102b2b8bea29fe.jpg
Obloanele exterioare din aluminiu oferă o gamă largă de avantaje pe lângă funcţia principală de umbrire - asigură protecţie împotriva zgomotului de afară, creează o izolaţie termică suplimentară, protejează fereastra de intemperii, serveşte ca protecţie împotriva privirilor curioase şi au un rol important în prevenirea efracţiunilor.

Obloanele oferă protecţie împotriva luminii puternice sau a vremii nefavorabile. Este o metodă tradiţională de umbrire, ce conduce la un interior confortabil şi prietenos şi se îmbină armonios cu structura faţadelor. Datorită poziţionării în exteriorul ferestrei, acestea reflectă razele soarelui înainte de a ajunge la fereastră, perna de aer dintre oblon şi fereastră având un rol izolator. Construcţia solidă şi rezistentă oferă protecţie împotriva efracţiei, ca primă barieră înainte de a ajunge la fereastră.

Sistemele de obloane oferă multiple posibilităţi de decorare. Se pot produce în diverse forme. Din punct de vedere al culorilor acestea sunt prezente într-o paletă largă. Obloanele cu lamele mobile pot ajusta lumina care pătrunde în cameră. Materialele din care sunt realizate - AL.îşi păstrează proprietăţile în timp. Pentru un plus de siguranţă, obloanele pot fi întărite din interior cu armătură metalică.
Oblon cu pervaz si blanele
Oblon cu pervaz si blanele
oblon cu balamale de aruncare.jpg
SHOW ROOM

SHOW ROOM

LANGA CLINICA MPO- PE MARASESTI
BluEvolution.pdf - Adobe Reader.bmp
images 4.jpg
guardian-industries_416x416.jpg
SIGLA-MACO.jpg
csm_cover_imagevideo_14_581ed7d577.jpg
sgg_official-newlogo.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one