TEL. MOBIL-  0754.324.766

 E-MAIL       - termopanesuceava@yahoo.com
rulouri exterioare 01.jpg
Rulourile exterioare oferă o gamă largă de avantaje pe lângă funcţia principală de umbrire - asigură protecţie împotriva zgomotului de afară, creează o izolaţie termică suplimentară, protejează fereastra de intemperii, serveşte ca protecţie împotriva privirilor curioase şi au un rol important în prevenirea efracţiunilor.

Rulourile oferă posibilitatea de alegere a luminozităţii în trepte, iar variantele diferite de activare garantează uşurinţă în utilizare.

Rulourile au lăţimi diferite şi reprezintă o soluţie pentru fiecare fereastră, atât din punct de vedere funcţional, cât şi optic, având diferite culori pentru compartimentul de strângere al rulourilor. Pot fi operate şi prin programare şi teleghidare.

Sunt prezente într-o gamă extrem de largă de culori, după dorinţa clientului şi au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum şi de a obtura complet accesul luminii în încăpere.
Ele prezintă, pe lângă aspectul elegant, rolul de a proteja împotriva pătrunderii în încăpere a hoţilor şi pot fi dotate cu accesorii de siguranţă care să nu permită în nici un fel ridicarea lor forţată din afară.

Sunt deosebit de rezistente la acţiunea prelungită a soarelui şi a factorilor de mediu şi oferă o bună izolare termică şi fonică, prin montarea lor la distanţe cuprinse între 4 şi 7 cm de fereastră, se formează un strat izolator între fereastră şi mediul înconjurător. Astfel, costurile rulourilor vor fi amortizate în timp, deoarece caldura din interior nu se mai pierde în afară.

Au calitatea de protecţie fonică, studiile au arătat că, în cazul montării profesionale - suprafeţele de contact sunt perfect îmbinate - se reduce zgomotul din afară cu până la 10dB.

Tipul de material din care sunt executate şi calitatea acestuia asigură o stabilitate în timp deosebită, manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicată, asigurându-se facilitatea de acţionare chiar şi pentru copii.

După dorinţă, se pot realiza sisteme de acţionare complexe care să asigure ridicarea/coborârea rulourilor programată în timp sau în funcţie de intensitatea radiaţiei solare.
rulouri-aluminiu.jpg
SHOW ROOM

SHOW ROOM

LANGA CLINICA MPO- PE MARASESTI
BluEvolution.pdf - Adobe Reader.bmp
images 4.jpg
guardian-industries_416x416.jpg
SIGLA-MACO.jpg
csm_cover_imagevideo_14_581ed7d577.jpg
sgg_official-newlogo.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one