TEL. MOBIL-  0754.324.766

 E-MAIL       - termopanesuceava@yahoo.com
Despre STICLA Guardian


Sticla pe care o utilizam la tamplaria Salamander este produsa de Guardian.
Fondata in 1932, una din cele mai importante evolutii in istoria Guardian a aparut in 1970 cand s-a inceput fabricarea de sticla plana folosind procedeul de turnare numit- float (plutire).
Dezvoltarile firmei orientate spre calitate,siguranta,versatilitate s-au reflectat cu impact in schimbarile si adaptarile pietei de sticla la nivel mondial. In 1997, Guardian Industries Corporation a lansat una dintre cele mai complete game de sticla structurala: SunGuard - sticla cu control solar. Acest lucru a confirmat statutul sau de producator de frunte şi dezvoltator de sticla pentru industria de constructii din intreaga lume.


Zeci de ani de experienta inseamna ca Guardian ofera calitate inalta, produse moderne sustinute de suport tehnic oferit de specialisti cu inalta calificare. Cu sediul central in Auburn Hills, Michigan, SUA, compania are in jur de 21,000 angajati in peste 20 de tari. In Europa prima fabrica a fost infiintata in Luxemburg in 1981, in timp ce operatiiunile curente includ noua locatii pe intregul continent.
GUARDIAN.jpg
images (7).jpg
SHOW ROOM

SHOW ROOM

LANGA CLINICA MPO- PE MARASESTI
BluEvolution.pdf - Adobe Reader.bmp
images 4.jpg
guardian-industries_416x416.jpg
SIGLA-MACO.jpg
csm_cover_imagevideo_14_581ed7d577.jpg
sgg_official-newlogo.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one